2012. május 14., hétfő

Valtozasok szele fuj...

Kedves Latogato!

Eredetileg nem szantam ide bejegyzest, de az utobbi honapok, hetek es napok okot adnak arra, hogy  megosszam Veletek a bennem zajlo valtozasokat.

Hetek ota ugy elem meg a letezesemet mint egy belso forradalmat...hol a helyemet nem talaltam a vilagban, hol pedig a szabalyok ellen lazadtam, amelyek korlatoztak engem. Azert mult idoben irok rola, mert azon voltam, hogy ezeket megoldjam es feloldjam es ugy erzem, hogy ez sikerult is.
Nem uj alapok lefekteteserol irok, hanem valami olyasmirol, amikor visszakapod azt, ami mindig is a tied volt, mert azt mar kierdemelted, azt mar ugy hoztad magaddal ebbe az eletedbe es most vegre megerett az ido arra, hogy a por lehulljon rola es ujra a szolgalatodba alljon.

 Nagy valtozasok elott allok es ezt nagyon erosen erzem es talan a kornyezetemben elok is.
 Az elmult 10 honap rendszeres energia munkaja beerett.
De azt gondolom, nem vagyok ezzel egyedul, egeszen biztosan sokan vagyunk meg igy, az Ebredok.

Az elmult tobb mint felev kepessegeim es lehetosegeim kibontakoztatasarol szolt.
Konkretan a sajat magammal valo talalkozasrol. Hogy mit is jelent ez?
Onazonossagot. Azt, hogy tudom VALOJABAN ki vagyok.
Vajon hanyan vagyunk tisztaban azzal hogy kik vagyunk igazabol es hogy miert erkeztunk ide a Foldre? Hanyan mondhatjak el magukrol, hogy tudjak mi a feladatuk es tudjak azt is, mit tehetnek azert, hogy valoban a sajat utjukon jarjanak? Bizom benne, hogy minel tobben leszunk majd es a lampasunkkal,  - ahogy a Remete alakja teszi -  utat mutathatunk az utkeresoknek!