Meddőség

Számos oka lehet annak, amikor a leendő szülők már sokadjára próbálkoznak és a baba még mindig nem fogant meg... Mielőtt belekezdenél a szervezeted számára oly káros hormon kezelésbe, kérlek vedd fontolóra ezt a  lehetőséget:  a hipotetikus gyerek állítását.

Ez a módszer a családállítás egy módja. Nagyon sok információhoz lehet jutni azáltal, hogy ily módon a leendő gyermekkel el tud beszélgetni a terapeuta. A jövőbeni gyermek lelke rá tud világítani arra, hogy milyen érzelmi blokkok állnak a fogantatás útjában a leendő szülőknél.
Azáltal, hogy a leendő szülőkben lévő blokkok oldódnak, a gyermek számára megteremtődik a megfelelő lelki környezet és végre megfoganhat.

Erre nagyon szép példa egyik kliensem, aki két évig próbálkozott azzal, hogy kisbabájuk legyen a párjával. A családállításon kiderült, hogy az ő édesanyja elvetetett gyermekével volt összhangban a lelke és ez megkötötte őt abban, hogy továbbadja az életet. Amint oldottuk a rejtett kötődésből fakadó blokkot, három hétre rá a hölgy teherbe esett. A baba idén (2012) februárjában megszületett.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az oldástól számítva 3 hét - 6 hónap az az időszak, amíg az oldás kifejti maximális hatását. Ez egyéntől függ és attól, hogy a lelke milyen gyorsan képes befogadni a kötődés oldásából felszabaduló transzformaló energiát.

Érdeklődés: info@suleildiko.com