Auraállítás

Ez az egyik legérdekesebb terápiás módszer amivel dolgozom.
Szintén nagyon új és egyenlőre csak egy szűk szakmai körben ismert, Magyarországon kevesen alkalmazzák, Csehországban pedig tudomásom szerint csak én.
Magyarországon belül Budapesten és Szombathelyen dolgozom ezzel a módszerrel. Csehországban Brno-ban.

2011-ben, Magyarországon lett kidolgozva a családállítás módszerével.

Ehhez a terápiás módszerhez személyes jelenlét kell.
Amennyiben igényed van rá, Skypeon előzetes konzultációt kérhetsz.

Mi az Aura és miért fontos, hogy ép legyen?

Az aura az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz: növényeket, állatokat, embereket, tárgyakat.
Az aura egy fénylő test, amely a fizikai testet áthatja, körülveszi és mely jellegzetes sugárzást bocsát ki az érzelmi, értelmi és fizikai energiák kölcsönhatásaként.
Az aura közvetlenül kapcsolódik a fizikai testhez.
Feladata, hogy védje a fizikai és az emberi asztrál testet, valamint energiatartalékként funkcionál, amelyet szükség esetén az ember felhasználhat.

A fizikai testen ért sérülések (baleset, operáció, alkohol és drog fogyasztás) az aura rétegeiben jelentős kárt okozhatnak. Az aura sérülése esetén különböző kóbor lelkek,entitások és asztrál lények kapcsolódhatnak és élhetnek a kliens aurájában.
Ez az "együttélés" sokszor okoz pszichiátriai tüneteket, erős fejfájásokat,olyan fizikai fájdalmakat és tüneteket, aminek az orvosok nem találják az okát és nincs magyarázat arra, hogyan és miként alakult ki, mi váltotta ki azt.
Továbbá ezek lehetnek hallucinációk, hangok, fülzúgás aminek nem tudják a forrását vagy lehet hirtelen változás a személyiségben egy autóbaleset vagy műtét után de a tünet lehet krónikus fáradtság, depresszió...
A pszichiátriai esetek 70%-a gyógyítható lehetne, ha a pszichoterapeuták rögtön egy aura állítással indítanának a páciensnél és nem elmét tompító és személyiséget elnyomó gyógyszerekkel tömködnék szegény betegeket!!

Mikor érdemes Auraállítást kérni?

- műtét előtt (itt meg tudjuk nézni, hogy van-e olyan lélek vagy entitás, amely arra készül, hogy műtét alatt bejusson az aurába) és levédjük az aurát egy állítással.
- műtét után mindenképpen javasolt!!!
- autóbaleset vagy nagyobb érzelmi trauma után;
- drog és alkohol függőség;
- pszichiatriai kezelés; belső hangok
- ismeretlen eredetű testi tünetek;
- hirtelen személyiség,- vagy hangulatváltozások esetén;

Miért érdemes Auraállítást kérni? Milyen jelei vannak annak, amikor valaki megszállott?

Az aura sérülése esetén egy vagy több "lyuk" is keletkezhet az aurában és ezeken az "átjárókon" az olyan lelkek, akikben nem tudatosult a saját haláluk, így ösztönösen keresnek egy olyan közeget, amely ismerős a számukra. Keresik az emberi test közelségét.
Amikor egy entitás kapcsolódik az auránkhoz, az okozhat személyiség változást, ismeretlen eredetű testi tüneteket, hallucinációkat, krónikus fáradtságot, depressziót, olyan szokások kelhetnek életre amelyek eddig nem jellemezték a klienst, például hirtelen rászokik a dohányzásra vagy az alkoholra vagy az addig nyugodt embert hirtelen hangulatváltozások gyötrik, amik bonyolítják emberi kapcsolatait. Ilyenkor érdemes lenne nem a pszichiátriára menni először, hanem inkább kérni egy auraállítást. Így rengeteg gyógyszerfüggőség és "reménytelen" pszichiátriai eset előzhető meg!!
Az Auraállítás során az aurában lévő entitást vagy entitásokat sikeresen el lehet távolítani és elkísérni őket oda, ahová valójában indultak egykor, de eltévedtek vagy nincsenek tudatában annak, hogy a testük meghalt.

Teszt: Megszállottság megállapítása
0 pont - Nincs ilyen gondom
1 pont - Néha előfordul, de nem súlyos
2 pont - Most már mindig / legtöbbször / igen.

1.Alacsony energiaszint.
2.Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
3.Belső hang(ok) beszélnek
4.Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is.
5.Lobbanékony,impulzív viselkedés
6.Memóriazavarok
7.Csökkent koncentrációs képesség
8.Hirtelen fellépő szorongás, depresszió
9.Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
10. Ezen oldal olvasásakor fellépő érzelmi vagy testi reakciók.

Ha a pontszámod eléri a 10 pontot vagy annál többet, akkor megszállottságról beszélhetünk. Ha a pontszámod kevesebb mint 10, akkor használd az ítélőképességedet. Már az is megszállottságra utalhat, ha "csak" belső hangokat hallasz... Műtét vagy baleset után mindenképpen ajánlott az aura állítás!!Az állítás alatt az auránkat levédjük és a kliens feladatául kapja azt, hogy minden nap elvégezzen egy speciális auralevédő és feltöltő meditációs gyakorlatot (kb.10 perces napi gyakorlat reggel).


Ehhez a módszerhez szükséges a személyes jelenlét.
Szombathelyen, Budapesten és Brnoban van lehetőség a megszervezésére.


Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a fenti terápia, kérlek küldj emailt az info@suleildiko.com emailcímre.

Szeretettel:
Süle Ildikó