Belső Világ Terápia - Online

"Ami fenn van, ugyanaz, mint ami lenn van, és ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, így érted meg az egy varázslatát."- Hermes Trismegistos, az az Thot Smaragdtáblája.


A Belső Világ Terápia Hermes Triszmegisztosz, Thot titokzatos tanítása alapján gyógyít. Az Univerzum egyik alaptörvénye. Ami alapján a Világ  létezik. Benned és rajtad kívül is...

A nemrégen megszületett projektív terápia adta a lehetőséget nekem egy új, még hatásosabb módszer kidolgozásához, ami világviszonylatban is új módszernek számít.  Mélyebb rétegekkel, magasabb szintekkel és dimenziókkal gyógyít.
Ez a Belső Világ Terápia.
Elsősorban online, Skype-on keresztül alkalmazom.
10-20 évvel ezelőtt ezt még nem lehetett volna megtenni, de ennek inkább a technika elmaradottsága volt az oka, hiszen az energiának nem létezik sem tér és sem idő. Az energia abban a pillanatban hat, amikor az aktiválva van és nem számít a földrajzi távolság!
Ez az oka annak, hogy sikeresen alkalmazható online, országhatárok nélkül is.

Mikor tud segíteni a Belső Világ Terápia?

- Amikor konfliktusod van valakivel (pl. párod, családtagod, kollégád, szomszédod, üzlettársad) és szeretnéd megtudni, hogy ő hogyan látja és érzi a szituációt. Ez nagyon fontos felismerésekhez vezet ami segít továbblépni!! (PT)
- Amikor úgy érzed, hogy a párkapcsolatod nem működik (PT) és szeretnéd megérteni, mi zajlik a párodban.
- Amikor valamely tulajdonság vagy képesség hiányában nem tudod megvalósítani céljaidat, vagy nehéznek tartod annak elérését (személyiség fejlesztés)
- Amikor félelmed vagy iszonyod van valamivel kapcsolatban (pl. autóvezetés, vizsgadrukk, bármilyen megmagyarázhatatlan eredetu iszony)
- Amikor szeretnéd tudni, hogy a betegségednek mi a valódi oka és ezt felismerve szeretnél magadon dolgozni
- Amikor szeretnéd megnézni, hogy bizonyos archetípusai a személyiségednek milyen állapotban vannak és van-e szükségük segítségre a kibontakozáshoz. Ezek az archetípusok például az Anya, az Apa, a Gyermek, a Nő, a Férfi, a Stratéga...bármi lehet, hosszú a lista...
- Amikor szeretnéd megélni a benned élő Nőt / Férfit.
- Amikor gyógyítóként, médiumként segítségre van szükséged, mert képességeid kibontakoztatásában  elakadtál és segítség kell a továbblépéshez.
- Amikor előző életben tett fogadalmakat kell feloldani ahhoz, hogy boldogulj (szegénységi fogadalom-pénzügyek, szerelmi fogadalom - párkapcsolat, és még számtalan fogadalom létezik, amelyek köthetnek minket és nem tudunk igazi valónkban kibontakozni jelen életünkben)
.
Minden jelen életünkben tapasztalt probléma vagy akadály visszavezethető egy-egy belső világunkban létező archetípushoz, jelen életbeli belső figurához vagy előző életbeli megtestesüléshez.

Mi az a belső figura? 
Minden, ami a külvilágban létezik, az a belső világunk kivetülése. Éppen ezért, minden személy megtalálható a mi belső világunkban is, őket hívjuk belső figuráknak. Megtalálható a szomszédunk, a főnökünk, az anya, az apa, a párunk, a gyerekünk, a barátunk, az üzlettársunk, kollégánk...

Mi az előző életbeli megtestesülés?
 Lelkünk fejlődése nem ebben az életünkben kezdődött. Évezredek, évszázadok alatt jutott el arra a fejlődési szintre, ahol jelenleg van. Az életek során, aszerint, hogy milyen életet tervezett meg magának a lélek, jutott tapasztalatokhoz. Ezek a tapasztalatok lehettek olykor fájdalmasak is. Ilyenkor leszakadhat egy lélek-rész az előző életbeli megtestesülést ért trauma nyomán és nem fejlődik tovább a leszületések során, hanem ottragadt adott élethelyzetben, vagy sérülten hordozzuk tovább. A Belső Világ Terápiával ezeket a blokkokat képesek vagyunk feloldani.

A Belső Világ Terápia különlegessége abban rejlik, hogy egyes esetekben a kliens előző életének megtestesülése mondja ki azt, hogy milyen segítségre van szüksége ahhoz, hogy be tudja tölteni feladatát adott lélekrész az egyén jelenlegi formájában.  Ez eddig egy terápiás módszernél sem volt lehetséges. Sem utaztatásnál, sem konkrét karmaoldási módoknál. Ez akkor történik meg, amikor a kliens jelenlegi problémája a múlt életben gyökerezik.
Sokszor vannak idejétmúlt szerepek is, amelyeket mint egy köpenyt, leveszi a kliens belső figurája és a régi szerep kap egy új feladatot.Ennek is óriási szerepe van a személyiség fejlődésben.

Bizonyos archetípusokkal , belső figurákkal vagy előző életbeli megtestesüléseinkkel való munka beindítja a pozitív változásokat életünkben és személyiségfejlődésünkben! Az előző életünkről szerzett felismeréseknek azért is lehet jelentősége, mert összefüggésben állhatnak jelenlegi szokásainkkal.

Nem minden Belső Világ Terápiánál érintünk előző életbeli figurát. Ez a kliens problémájának gyökerétől függ.

"Többet megértettem az erőimmel kapcsolatban. Ildikó megmutatta nekem, hogy nem csak a problémát, de az erőt is meg tudom találni magamban. Ha azonosítani tudom a problémát, akkor a megoldáshoz szükséges erőt is elő lehet hívni. Ez teljesen újdonság volt számomra." 
M.Erika, Budapest

Gondoljuk végig: számos olyan problémánk adódik az életben, amelyre nem találjuk a megoldást. Ez lehet egy már régóta elhúzódó betegség, kapcsolati vagy üzleti konfliktus, képességek hiánya, érzelmi vagy mentális probléma.
A Belső Világ Terápia azért más, mint a többi gyógyító módszer, mert ennek során a kliens belső figuráival elbeszélgetve jutunk el a megoldásig. Ahol a probléma van, ugyanott megtalálható a megoldás is.
A gyakorlat azt mutatja, hogy a megoldást sokszor fénylények, pozitív energiák vagy pedig olyan belső figurák hozzák el, amelyek csak arra vártak, hogy meg legyenek szólítva végre és segíteni tudjanak. Érdekes felfedezés volt az, hogy ezek az erőforrások mind-mind bennünk vannak!

A kliensek nagyon érdekes tapasztalatot szerezhetnek például a következő szituációban: esetleg a házastársával vannak konfliktusai, ami megoldhatatlannak tűnik, de amint belehelyezkedik a kliens a házastárs figurájába, máris feltárul előtte, hogy valójában hogyan érez és mit gondol a partner adott helyzetről. Innentől már egyszerű megérteni a másik fél szempontjait is és mi magunk fogunk másként viszonyulni partnerünkhoz, ez pedig elinditja a változást a pozitiv irányba.
Vagy amikor egy képesség híján vagyunk, akkor kiderül a Belső Világ Terápia során, hogy egy múlt életbeli tapasztalat bénította meg ezt a készséget. Ezt felismerve, elindulhat a rehabilitációja adott figurának, amely a képességet hordozza (például amikor stratégiai szemlélet, vezetői képességek vagy kommunikációs érzékenység nem fejlett/aktív).

Szintén új élmény volt annak felismerése, mi okozza azt, amikor a pénz nem áramlik adott személyhez. Mindig fontos ezen jelenségek okának a felismerése és megértése és ez a Belső Világ Terápia során azonnal tudatosodik. Ez azonban már egy hosszabb folyamat. Ehhez hozzáadódik még bizonyos belső figurák gyógyítása is, hitrendszerének megváltoztatása, ami egy rendkívül hatásos kombinációja az oldásoknak, gyógyításnak.

Íme néhány példa a negatív hitrendszerekre:
"Én semmire se vagyok jó"
"Engem mindenki utál"
"Engem mindig becsapnak"
"Sosem leszek gazdag"
"Szerencsétlen vagyok a szerelemben"
"Engem mindenki csak kihasznál"
"A pénz csak probléma, teher"
"A sikerért keményen meg kell dolgozni/küzdeni"


Attól függően, hogy melyik személyiség-szereppel dolgozom,  különbözőképpen élheti meg a kliens a változást.
A hatás lehet gyengéd, finom hangolás de az is lehet, hogy robbanás szerű és látványos lesz a személyiségbeli változás.
Mindez attól függ, hogy a kliens lelke mennyi idő alatt tudja befogadni a régi-új energiát és esetenként ő maga mennyit tesz meg ezért.
Az biztos, hogy minden Belső Világ Terápia eredményes és ez 3 hét elteltével határozottan érzékelhető, de olykor hamarabb is. Többször kaptam pozitiv visszajelzést már egy héttel a terápia után is. A meggyógyított figurák kb. 3 hét rehabilitáció után kerülnek elő a belső világban ismét, teljesen gyógyultan és be tudják tölteni régi-új funkciójukat.

Ami nagyon érdekes tapasztalat számomra az az, hogy a segítő szakmában (médiumok, gyógyítók) tevékenykedőknek is nagy lökést ad munkájukhoz egy-egy archetípussal való találkozás, mert előfordulhat, hogy azok sérülései miatt nem tudják betölteni feladatukat így ezek az erőforrások nincsenek jelen, vagy diszharmonikusan kapcsolódnak a személyiséghez.  A megfigyelésem az, hogy új kapuk nyilnak számukra és a képességük aktivizálása illetve kibontakozása felgyorsul.Ezeken kívül a lehetőségek tárháza végtelen és lehetetlen felsorolni, mi mindenben tud még megoldást nyújtani ez a módszer!

A terápia feltétele Skype elérhetőség , kamera és headset. 


A terápia online, Skype-on keresztül történik. Az árat előre kérem szépen átutalni, ami  3500 HUF.
Személyes terápiára  Brnoban van lehetőség illetve időnként Szombathelyen is.
A terápia alatt tapasztaltakról a "Visszajelzések" menüpontban olvashatsz.
Érdeklődés és kapcsolatfelvétel az info@suleildiko.com emailcímen lehetséges.

Szeretettel,
Süle Ildikó

Minden jog fenntartva! A Belső Világ Terápia Süle Ildikó szellemi tulajdonát képezi és jogvédelem alatt áll.
A Belső Világ Terápia mások által való használata semmilyen módon és formában nem engedélyezett!