Bemutatkozás


A spirituális úton való utazásom életekkel ezelőtt elkezdődött és kisebb-nagyobb megszakításokkal tart a mai napig.
Sok esemény vezetett odáig, míg eljutottam jelenlegi életfeladatom betöltéséig Süle Ildikó-ként.

Kisgyermek korom óta érdekelnek a gyógynövények és azok gyógyhatásai.
Később, 12-13 évesen megismerkedtem a tarot kártya és tenyérjóslás rejtelmeivel, kis barátnőmmel rendszeresen kártyát vetettünk, mindemellett nagyon komolyan tanulmányoztam az asztrológiát is, aminek a mai napig hasznát veszem.
 2008-tól nagyon gyorsan zajlanak az események, ami személyes fejlődésemet illeti.
A Creative Healing Insitute-nál (Master Yoseph Yu és Halassy Marianna) elvégeztem a középfokú Tradicionális Feng Shui képzést és jelenleg alkalmanként, ajánlás útján dolgozom ügyfeleknek (Dubai, Budapest, Brno) majd USUI Reiki I. ,valamint az Aktív Szellem Gyógyász I-II. fokozatokat szereztem meg Vadász Miklósnál.

A Hellinger-féle családállítással is megismerkedtem és a Hellinger Intézet család-, és rendszerállító képzésén tanultam többek között Bert Hellingertől, Ramoda Austermanntól , Pálma Dezsőtől, Dr. Agócs Gabriellától és Rákos Pétertől.
Kedvelt módszerem az Aura-állítás, amivel a megszállásos eseteket lehet hatékonyan gyógyítani. Ezzel a módszerrel a pszichiátriai esetek 70%-ka megelőzhető és gyógyitható lehetne...

2011 nyarán meditació alatt beléptem az Akasha Krónikába, ami szintén mérföldkő volt számomra, mert akkor kristályosodott ki igazán az, hogy mi is az én életfeladatom. Meghatározó volt és irányt mutató az akkori felismerés. Amit addig oly sok mindenben kerestem, azt ott és akkor megtaláltam.

Ugyanebben az évben kezdtem el alkalmazni a Belső Világ Terápiát, amit a projektív terápiából dolgoztam ki 2012 elején és a kliens belső világának előző életbeli én-részeit (is) gyógyítja.
Ez egy nagyon új gyógymód és bizom benne, hogy hamarosan minél szélesebb körben megismerik majd.

Kifejezetten olyan technikákat és terápiákat sajátítok el és alkalmazok, amelyek a maguk területén is unikumnak számítanak valamint hatékonyak és gyógyítanak.
Bátran kísérletezem újabb terápiák alkalmazásával, esetleg tovább fejlesztésével.


Sok szeretettel,
 Süle Ildikó