Betegségek lelki háttere

Életünkben megjelenő betegségek útjelző táblák. Arra a problémára mutatnak rá, amivel nem akarunk szembenézni, vagy nem akarjuk, nem tudjuk felismerni a nyilvánvalót...
Testünk fantasztikus jelzőrendszer és már a legkisebb egészségünkben történő változásnál érdemes odafigyelnünk arra, hogy mit akar a betegséggel közölni velünk!

Érdemes magunkba nézni és elgondolkodni a kapott üzeneten. Egészen biztos, hogy felfedezzük mi is benne az igazságot. 
.
Amennyiben szeretnéd tudni, hogy testednek a betegségeddel milyen üzenete van a számodra, kérlek írj emailt az info@suleildiko.com emailcímre.

A leírás mellé a tudattalan elmére ható gyógyító mondatokat is mellékelek, amelyeket szótagolva kell elolvasni naponta többször, így hat a tudattalanra, így fejti ki pozitív, gyógyító hatását. 
Fontos azt is tudni, hogy ez az önismeret fontos segédeszköze. Az üzenet segít tudatosítani, hogy mi is történik velünk valójában. 
Az üzenet nem orvosi tanács és nem diagnózis.

A módszert mindenképpen ajánlatos a Belső Világ Terápiával kombinálni!Álljon itt egy példa:

Húgyhólyag-Húgyhólyaghurut


A hólyaghurut rendszerint a húgyhólyag bakteriális fertőzés okozta gyulladása (cisztitisz), amit a gyakoribbá váló vizeléskor égő, csípő érzés kísér. Bizonyos események vagy helyzetek arra késztetnek, hogy visszatartsam az ingerültségemet és a frusztrációimat. Annyira dühös vagyok,  hogy a hólyagom begyullad. Nagy nyomást, feszültséget élek meg. Tudatosítom magamban, hogy el kell engednem a dolgokat annak érdekében, hogy megszabaduljak tőlük, mivel ha visszatartom őket, akkor zárlat képződik az energiaáramlásban csak azért, mert félek. Az eseményekkel szemben érzett elégedetlenség, amely idegfeszültséget okoz, húgyhólyaghuruthoz vezethet.
Elfogadom,hogy maximálisan kiélem a jelen pillanatot és rájövök, hogy nyitottsággal lehetővé teszem a magam számára, hogy csodálatos tapasztalatokat gyűjtsek."