Hogyan dolgozom?


Elsősorban online, Skype-on keresztül dolgozom.

Ez azért alakult így, mert jó néhány éve Csehországban élek, Brnoban és arra gondoltam, hogy rajtam kívül még nagyon sok magyar van, akik messze élnek az anyaországtól és nem áll módjukban magyar nyelvű terapeutához elutazni, így jött az online terápiák kidolgozásának ötlete.

Brno, Prága, Szombathely és Budapest városokban szervezhető meg igény esetén a személyes terápia, megfelelő létszám mellett.

Érdeklődni és bejelentkezni emailen keresztül van lehetőség.
Amennyiben igényed van rá vagy nem vagy biztos abban, hogy számodra melyik terápiás módszer lenne a legmegfelelőbb, akkor az írj emailt nagy vonalakban a problémát jellegéről és szívesen ajánlom a legmegfelelőbb módszert a harmonizálásra.

Én az egyedi és különleges megoldások híve vagyok, valamint az internetes élő kapcsolatot alkalmazom legtöbbször a terápiák során, ami első olvasatra szokatlan lehet, de ami megnyugtató, hogy a terápiák hatékonyságán ez nem változtat!  Rendszeresen járok Budapesten és Szombathelyen is.
Szerencsére az emberek nyitottságát jelzi az, hogy van olyan magyar kliensem, aki Szerbiában él és rendszeresen dolgozunk archetípusokkal, személyiség szerepekkel, családállítással különböző problémákon, de van olyan magyar kliensem is,aki Szlovakiában vagy Dubaiban lakik.
Rendszeresen járok Budapesten és Szombathelyen is, illetve Brnoban havi rendszereséggel tartok család,- aura,- hipotetikus gyermek állitásokat.
 A terápia általában élő internetes kapcsolaton keresztül történik. Mivel a terápiák időtartama és módszere is különböző, ezért az árakról kérlek érdeklődj emailben.
Három olyan terápiás módszer van, amihez kifejezetten kell és szükségszerű a személyes jelenlét. Ilyenkor fél vagy egész napos program formájában igény esetén megszervezem Brno-n kívül akár Szombathelyen vagy Budapesten - a gyógyító napot és kell egy bizonyos minimum létszám.
Ez a Születéskorrekció, Hipotetikus Gyermek és az Aura-állítás.

Az után-követés nem minden esetben szükséges, amennyiben mégis, körülbelül két-három hét elteltével a terápia után  esedékes. Itt ellenőrzöm a változásokat és a belső figurák állapotát. Ez a konzultáció ingyenes. Időtartama  20 perc.


Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség, kérlek írj az info@suleildiko.com emailcímre.

Szeretettel,
Süle Ildikó