Családállítás


A családállítás olyan egyéneknek és pároknak lehet érdekes terápiás módszer, akik keresik a megoldást életükben meglévő problémáikra.
Ez egy szelíd módszer, ami megalapozza életed új irányát.

Lehetőség van Skypon keresztül követni saját állításodat, ilyenkor állandó csoportom tagjainak segítségével kerül sor az állításodra. Visszaigazolt esetek mutatják azt, hogy a családállítás így is hatásosan működik!
Ez a lehetőség azért is rendkívüli, mert sokan vagyunk magyarok, akik nem az anyaorszagban lakunk és sokszor nem áll módunkban hazautazni annak kedvéért, hogy anyanyelvünkön vegyünk részt egy-egy terápián, pedig ez nagyon sokat jelent a lélek szintjén és a fejlődéshez mindenkinek joga van. Én ehhez teremtettem meg a lehetőséget azzal, hogy online terápiákat ajánlok fel.
Havi rendszerességgel vezetek családállítást angol és magyar nyelven Csehországban,Brnoban.
Amennyiben van rá igény és kellő létszám, szívesen utazom el Szlovákiába is családállítást tartani.
Mindemellett Szombathelyen és Budapesten is tartok alkalmanként családállító napokat.

Miben tud segíteni a családállítás?

- Feltárja a rejtett kötődéseket a családi vagy párkapcsolati rendszerben.
- Megszakítja a családi rendszerben ismétlődő elidegenedéseket, visszaéléseket, családi funkcionális zavarokat.
- Nevelési problémák, kényes családi viszonyok (válás, egyedülálló szülő, vetélés, meddőség, adoptálás).
- Pozitív hatása van számos betegségre illetve testi tünetre.
- Felfedi a fizikai és mentális szenvedés okait amely első lépés a gyógyulás felé (migrén, asztma, anorexia, bulimia, krónikus hátfájás, depresszió, kényszerképzetek és fóbiák, öngyilkossági kísérletek, drog és alkohol függőség).
- Ad egy nagyobb, tágabb képet adott szituáció valódi, nem látható hátteréről, ami segíti a megértést.
- Betekintést ad a szakmai konfliktusok hátterébe.

A családállítás egy rendkívül hatékony útja a gyógyításnak egy nagyon mély energiai szinten, hosszan tartó és az életet új irányba terelő hatásokkal.

A terápián résztvevőket ámulatba ejti és ugyanakkor mélyen megérinti az, amikor a szeretet rejtett  kötődései megjelennek a családi rendszeren belül.
Például el tudnád-e valaha is képzelni, hogy a boldogtalanságod vagy egészségügyi problémád egy felmenőd meg nem született gyermekéhez köthető? Vagy a pároddal meglévő problémáid egy 10 évvel ezelőtti abortuszhoz köthető ami a párod édesanyjának döntése volt? Vagy hogy egy gyermek betegségének az  örökbefogadásához van köze?

Az előbbi példákhoz hasonló rejtett kötődések találhatóak több személyi és karrierbeli probléma hátterében.
Az egyensúly és harmónia helyrehozása egyaránt fontos a családi rendszerben ahhoz, hogy egészséges és teljes életet tudj élni.

A családállítás képes megmutatni a rejtett dinamikai kötődéseket a családi rendszerben így a gyógyulás folyamata elindulhat az egyénben. Az egyén gyógyulása hatással van a család többi tagjára is.


Hogyan zajlik a családállítás?

 Ennél a terápiánál nincs szükség arra, hogy a problémát részletesen elmeséld a terapeutának és a csoportnak. Itt kizárólag főbb vonalakban mondod el azt, hogy mire keresel megoldást. Fontos a pontos megfogalmazása a kérdésednek.
Nagy segítséget jelenthet, ha előtte már végeztél egy kis családfa kutatást és tudsz felmenőid különleges sorsáról, kirekesztettekről vagy korán meghalt családtagokról.
Kik a kirekesztettek?
Fogyatékos vagy mentális betegségben szenvedő családtag, korán meghalt vagy elvetett gyermek, börtönre ítélt vagy eltűnt családtag, gyilkos/áldozat/öngyilkos, külföldre költözött vagy emigrált családtag.
Érdemes utána nézni annak is, hogy a családon belül végigvonultak-e ugyanazok a betegségek, események: rák, szívproblémák, fogyatékosság, öngyilkosság.
Ezeket az információkat én egy adatlapra szoktam begyűjteni, amit jelentkezésed esetén küldök el emailben. Természetesen minden adatot bizalmasan kezelek.

Ezután a résztvevők közül kiválasztod családtagjaid számára a képviselőket. A felállítandó családtagokat a terapeuta, azaz én határozom meg. Ezek a családtagok lehetnek élők vagy már eltávozottak.
Személyes jelenlétnél megérzésed szerint helyezed el a térben a képviselőket.
Online családállítás esetén ez egy kicsit módosul...

A képviselők belső indíttatásból mozognak a térben és változtatják helyüket, testtartásukat, , ahogy követik megérzéseiket. Minden pozíció változás az állításban hatással van arra az információra, amit kaphatunk.
Eredményként az előzőleg tudattalan, gyakran tragikus családi kötődések felismerhetőek és az a dinamika ami a problémát okozta, végül oldódik a felszínre kerülése végett.

A képviselők által továbbított információ és oldómondatok által eljutunk a Szeretet Rendjéig, amely kiegyenlíti és gyógyítja a családi rendszert. Az az energia ami addig kötve volt, felszabadul és egy új, pozitív mederbe tereli a kliens életét.

A személyes családállítás mellett online terápiára is van lehetőség!

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, kérlek írj az info@suleildiko.com email címre.

Szeretettel,
Süle Ildikó