Visszajelzések
Életerő és öröm felszabadítása 
(Belső Világ Terápia)


Ildikót "véletlenül" sodorta elém az ÉLET és én nagyon hálás vagyok érte.
Segítségét kértem, hogy a Belső Világ Terápiával meg tudjam szüntetni az életemben azt a visszahúzó erőt, amit régóta érzek és ami folyamatosan gátol cselekedeteimben.
Nagyon jó hangulatú és érzetű volt a terápia,hihetetlenül energia,- és nyugalommal teli. 
Eltelt pár (2-3) hét és fokozatosan éreztem és érzem a hatást most is!!!
Tele vagyok energiával, megszűnt bennem az az érzés ami megakadályozta, hogy elképzeléseimet véghez is tudjam vinni. Munkahelyemen sokkal könyebben látom el a feladataim és lazábban veszem az akadályokat. Magánéletemben is érezni a hatását, már nem vagyok a "mindig fáradt Anyuka", kislányom nagy örömére! 
Aktív résztvevőjévé váltam az életemnek, ami épp ideje volt, hogy ne csak éljek, hanem megéljem az életem!

Köszönöm még egyszer Ildikónak és az összes Segítőnknek!!!! 

CS.Sz.V. SzombathelySzemélyiség fejlesztés Belső Világ TerápiávalIldikótól kértem segítséget fel-feltörő és mindig újra jelenlevő birtoklási vágyam, féltékenységem, irigységem kezelésében. Azt gondoltam, ez mind egyfajta “alapállapot”, “default” beállítás bennem, mert Bika jegyben születtem.

A terápia során Ildikó bizonyos belső aspektusaim előtérbe helyezésével világított rá, hogy ez mind teljes mértékben attól függ, mennyire hagyom előjönni – és, hogy változtatható. Ezek a negatívnak vélt tulajdonságok is a lényem részei, és azt hiszem, helytelen, ha nagyon rájuk fókuszálok illetve teret engedek nekik. Mi több, ha jól értelmeztem, ez mind felszívódhat, átalakulhat – ez egyelőre folyamatban van, hiszen igen erős beidegződésekről és “szokásokról” van szó.
Szerintem a tudatosságnak nagy szerepe van itt is – könnyebb “nyakon csípni” a féltékenységet, ha tudjuk, hogy meg akarunk szabadulni tőle. Ugyanakkor először is el kell fogadnunk, hogy létezik, és tapasztalataim szerint ez a legnehezebb lépés.

Ezúton szeretném Ildikó, megköszönni a különleges élményt (megélni önmagam, sőt, a teljes nyugalmat és derűt is a terápia alatt), és sok sikert kívánni Neked a továbbiakban. Azt hiszem, előbbre jársz, mint a legtöbb ember, és hogy pont időben érkeztél közénk.
Mindenkinek (bárkinek) javaslom a beszélgetést önmagával – először némi segítséggel, aztán talán már egyedül is megy.
M.V. Budapest


 
Önbizalom és személyisegfejleszté
(Belső Világ Terápia - online,Skype)Ildikóval egy családállításon találkoztam először tavaly májusban.
Egy barátnőm rángatott el. Aminek azóta is örülök. Nem csak hogy jó barátnők lettünk, de segített. Csináltunk állítást rám és exbarátomra,akit sokáig nem tudtam felejteni,fájt,ha csak rágondoltam.
De segített! Újra jól éreztem magam a bőrömben és tovább tudtam lépni.
S ez csak a kezdet volt..Nemrégiben,egy újabb csalódás után ismét segítségét kértem. Rá akartam jönni,hogy miért van ez a sok csalódás és rossz választás. Egy átbeszélgetett este után, amikor rávilágított sok dologra, rájöttem, hogy lehet az önértékelésemmel, magabiztosságommal lehet gond. Mert amit mutatok, ahogy értékelem magam, azt kapom vissza, úgy látnak mások is. Kijelöltük az időpontot tehát és elkezdtünk dolgozni a gyógyításon. A terápia egyszerre volt sokkoló és felszabadító. Néha azt éreztem,mintha lebegnék saját testem felett. A gyomromnál is szinte éreztem az energiaáramlást.
Bizseregtem. S most úgy érzem,hogy ha még sokat nem is, de elértem valamit, fejlődtem etéren. Egyre többször érzem, csak úgy, hogy enyém a világ, érzem az erőt, magabiztosságot. Elkezdtem új dolgok után is érdeklődni, ami most a tánc. Ha táncolok,az is annyi erőt és magabiztosságot ad. Ez volt az első alkalom és lesz még több is.
Köszönöm Ildikó."
A.T. BudapestHogyan változott át a rossz munkahelyi légkör pozitív hangulattá..? (Belső Világ Terápia - online,Skype)


Ildikóval korábban egy munkahelyen dolgoztunk. Aztán őt másfelé sodorta az élet.
Örültem mikor hosszú idő után ismét találkoztunk, annál is inkább mivel mesélt róla, hogy milyen érdekes dolgokkal foglalkozik. Így került szóba a belső világ terápia is. Be kell vallanom, hogy általában szkeptikus vagyok az újdonságokkal kapcsolatban, ez tehát ezúttal sem volt másként. Mivel a dolog nagyon új, és még nem ismertem, Ildivel együtt úgy döntöttünk, hogy első alkalommal, egy könnyedebb témával foglalkozunk.
Volt egy kollégám, akivel igazából nem tudni miért, de valahogy nem jöttünk ki. Úgy éreztem mintha valami baja lenne velem, mintha valamiért nem kedvelne, de az okát nem tudtam volna megmondani. Mire a mondandóm végére érek, az is ki fog derülni, hogy miért beszélek múlt időben a helyzetről.
Belevágtunk hát Ildikóval a téma feldolgozásába, ő pedig rutinosan, nagyon magabiztosan vezette az egész foglalkozást. Nekem még egy kicsit furcsa volt az egész helyzet, de nagy érdeklődéssel követtem útmutatásait. A terápia alatt rá kellett jönnöm, hogy az emberek nagyon különbözőek, olyannyira hogy adott dolgokról is teljesen másként tudnak gondolkodni, és bármennyire is szeretné az ember, nem lehet mindenkivel ugyan olyan jóban, harmóniában lenni. Valamint, hogy a munkahelyi, kollegális kapcsolatokat is nagyon különbözőképen lehet megélni. Érdekes volt a kollégám gondolataid és érzéseit a saját számból hallani.
Az online foglalkozás alatt kiderült, hogy az illetőben nincs semmilyen személyes ellenszenv velem kapcsolatban, egyszerűen csak semlegesen áll a dolgokhoz, nem barátkozni jár a munkahelyére. A történet azonban itt még nem ér véget. Ami még ennél is sokkal meggyőzőbb, és azt mutatja, hogy valami valóban történt, az az, hogy a valóságban,  egy hét elteltével, a mindennapokban is változás állt be.
Az illető kollégám elkezdett köszönni, sőt volt olyan, hogy külön nekem, egyik nap megviccelt, egy másik alkalommal pedig tőlem kért segítséget. Mindez soha nem történt meg azelőtt. Legutóbb pedig kijelentette, hogy szó sem lehet róla, hogy én nem megyek el egy általuk szerevezett bulira. Lehet, hogy mindezek egy átlagos helyzetben normálisak lennének, mi viszont már ott tartottunk, hogy inkább nem szóltunk egymáshoz, nehogy megint összevesszünk valamin, miközben igazi okunk nem volt rá.
Zárásként annyit mondhatok csak, hogy nem tudom hogyan, nem tudom miért, de valami működik. Köszönet érte!
J.D. Budapest
Több év meddőség után megérkezett a várva várt baba! (Családállítás)


Szilvia Brnoba jött el hozzám egy családállítási szemináriumra Szlovákiából. Akkoriban párjával éppen újrakezdésben voltak és párkapcsolati kérdéssel keresett meg. A beszámolójában megemlítette, hogy 8 év után kezdtek el próbálkozni a családalapítással, de két év meddőség után feladták azt. 
Megérintett a meddőséggel kapcsolatos megjegyzése és felajánlottam neki, ha szeretné, dolgozzunk tovább ezzel.
Szerencsére beleegyezett majd felállítottuk édesanyja és az ő képviselőjét.
Hamarosan kiderült, hogy volt több abortált testvére is Szilviának, akikkel ő úgy érzete, hogy összetartozik. Édesanyja terhét letéve és tisztelettel ráhagyva most már a saját életére koncentrálhatott és aknázhatta ki eddig lekötött energiáit.
Ez egyike a legcsodálatosabb történeteknek számomra, mivel Szilvia a családállítás után egy hónappal teherbe esett és egészséges kislányt hozott a világra.


Fejfájás és hangok - Három entitás is volt a kliens aurájában
(Auraállítás)


Rengeteg hasonló, pszichiátriai esetet ismerhetünk, akár környezetünkben is, ezért kérek szépen mindenkit, gondolkodjon el az alábbi eseten, kinek lehetne ilyesfajta segítségre szüksége!
A következő történet egy fiatal lányé, akit krónikus fejfájással kezeltek, illetve olykor hangokat is hallott a fejében, amelyek nem hozzá tartoztak. Több éve pszichiátrián felírt gyógyszereket szed a tünetek enyhítésére, megszüntetésére.  
A tünetei két évvel korábban kezdődtek, egy autóbalesetet követően. Azután minden csak rosszabbodott annyira, hogy az állását is ott kellett hagynia.

Auraállítást kért és bebizonyosodott, hogy szüksége is volt rá, ugyanis három(!!!) entitás élt még a lány aurájában. A gyógyszerek hatására szerencsére kómás állapotban voltak, így nem volt nehéz "kicsalogatni" őket az aurából, majd átsegíteni őket a Fénybe. 
Valójában háromból két entitás már nagyon várta, hogy "kiszabadulhasson".
A harmadikkal kicsit nehéz volt. Nem nagyon akaródzott neki elhagyni a már jól megszokott közeget. Egy hosszabb huza-vona után szerencsére meggondolta magát és ő is önként távozott. 
Budapest

Az ilyen és ehhez hasonló megszállások gyakrabban történnek meg, mint mi azt gondolnánk...csak sokszor nem veszünk róla tudomást...
A nem-várt entitás felbukkanása...Igy történt ez legutóbb is, amikor egy ötvenes hölgy megnézette az auráját az auraállitás alatt és nem is számitott arra, hogy valaki lehet ott, pedig igy volt.
Az illető entitás nagyon jól érezte magát a kliens aurájában, ahol akár már évek óta tanyázhatott és táplálkozhatott a hölgy energiájából, mert úgy tűnt, hogy fél kilépni a már megszokott közegből, sehogy sem akarta elhagyni az ismerős energiaközeget.
Lassan-lassan eljutottunk odáig, hogy "kitette a lábát" az aurán kivül és mint egy angyali segitség, az ablakon beszűrődő Fény finoman megsimogatta az arcát... Annyira hihetetlennek tűnt az egész kép, mintha valóban segitő, égi kezek szőtték volna tovább a történetet.
Az entitás érezte, hogy ami történik vele az jó neki, és hamarosan őt is sikerült átsegiteni a Fénybe.
A hölgynek ugyan nem voltak testi illetve mentális tünetei (műtét igen!), de a megszállás oldása óta - az ő szavaival élve: "nagyon könnyűnek" érzi magát.
SzombathelyIldikót egy munkahelyi konfliktus kapcsán kerestem meg...
( Belső Világ  terápia - Skype,online)


Egy munkatársam hirtelen feltörő utálattal fordult felém, agresszívan, elmondása szerint olyan okok miatt, melyek már régen “lejártak”, de ő még őrízgette őket (1-1,5 éves távlatban gondolkodunk). Egyrészt persze volt igazság a mondandójában, de én az agressziót nehezen tűröm, és kíváncsi voltam, vajon tényleg ennyire reménytelen eset vagyok-e, vagy eltúlozza, és látni akartam a rejtett indítékot, ha van.
Mindenképp tehát az önismeret/visszajelzés kérése volt a célom a terápiával, de valami egészen mást kaptam, mint amire számítottam.

Belső világ terápia – a neve is jelzi, hogy azzal dolgozik, ami bennünk van. S mivel “amint bent, úgy kint”, így bármivel dolgozhatunk.
A munkatársam figurája meg is jelent, de ahogy Ildikó beszélgetett vele, azt tapasztalta (s nyilván közvetve én is, akin keresztül szólt a fiugra), hogy kevésbé vagyok én érdekes számára – inkább a saját egyedülléte foglalkoztatja, s ha nem is kifejezetten irritálja a másik sikere, de legalábbis erősen zavarja. Megmutatkozott, hogy egy föld alatti lyukban érzi magát (vagy van...?), öt vagy hat fából készült plafonnal a feje felett, melyeket saját maga kellene, hogy áttörjön, de elmondása szerint az “lehetetlen”. Ahogy sokan mondanánk, “mocsárlakó”, csak itt a “mocsár” egy föld alatti üreg, sötétséggel és valahol... sörrel. Komolyan.

A terápia maga megint adta azt a DERŰ-t, amit a legutóbbi alkalomkor (habár ott nem egy agresszív figurát jelenítettünk meg, hanem békés lényt, ezért is meglepő az érzés); és életem egyik legkülönösebb élményét adta.

Utókövetés: a terápiák közismerten oldást adnak, mély szinteken, majd a felszínre törve megoldják a szituációt. Itt is feltört. A kollégámmal némi agresszív levelezést folytattunk, megállapodva, hogy kimaradunk egymás magánéletéből – amit én be is tartottam és tulajdonképpen ez is volt a célom (hogy megértse, hogy ő csak a munkában kapcsolódhat hozzám bármilyen szinten is). Ő tett néhány kerestetlen megjegyzést, miszerint bele akart még abba is szólni, hova és kivel járhatok edzeni (egy helyre járunk). Kinevettem.
Reiki-t is gyakorló lévén, a mesteremet kértem, hangolja be a munkahelyet, békét teremtve mindenkiben és mindenhol. Ez is hozzájárult a “gyógyuláshoz”, azt hiszem.
A levelezést követő héten teljesen lecsendesedett minden. Még haverkodott is, és kérdezett a privát dolgaimról. Azóta sem ejtett ki egyetlen gúnyos megjegyzést sem a száján (mely az irigy kisgyerekek sajátja), s reggelente egy “védő” meditáció segít “kívül” tartani a felém esetlegesen áradó kellemetlen energiáit.
Az elmúlt két hétben pedig a megszűnt közös ebédeket leszámítva lényegi változás nem történt – azaz, kérdezgeti, hogy foglaljon-e nekem helyet a közös tornaórára, amire járunk... – azt várnám, hogy mindig elintézi magának, egyedül, de nem.
Ilyenkor, s mikor a fájós hátát nyújtóztatja, egy kicsit azért mosolyra szalad a szám – amolyan “tudom, mi lehet emögött”-módon.

Köszönöm az élményt.
M.V. Budapest.